Bra sommarplagg

Att sommaren är den absolut bästa årstiden håller nog de allra flesta med om. En sak som framför allt är skön med sommaren är att man slipper pälsa på sig så fasligt mycket kläder som under till exempel hösten och vinter. Men, vad ska man då ha på sig under sommaren undrar kanske en del. Här nedan följer några tips.

sommarklädda kvinnor

Då man vistas utomhus mycket under sommaren samtidigt som det är varmt är ett bra tips att satsa på kläder som är lediga, bekväma och som inte är för tjocka. Lediga och tunna t-shirts är perfekta för varma sommardagar. Fördelen med t-shirts är ju som bekant också att de finns i så väldigt många olika varianter.

Shorts är så klart också ett plagg som är bra att ha under sommaren. På senare år har det blivit allt populärare med korta shorts även för män, något som kan vara väl värt att satsa på och gärna då i någon somrig färg som till exempel vitt, orange eller varför inte rött.

Modet i somras handlade just mycket om färg och mer av allt, återstår att se om detta också håller i sig till nästa sommar.

En plats där man förhoppningsvis vistas en hel del under sommaren är ju så klart stranden. Mer om vilka kläder som passar på stranden hittar man här.

Ska man vistas på stranden under kvällen kan det såklart vara bra att också ha någon form av tjockare tröja. En hoodie eller liknande är ett alternativ som passar bra i det här fallet.