För dig med ett intresse för NHL

Hockeyligan NHL även kallad National Hockey League är den största ligan för ishockey i Nordamerika. NHL har högst lön, bästa spelarna och fantastisk underhållning. De har även en fantastisk supporterskara med fans från hela världen. De stöttar och hejar på sitt lag för att de ska kunna ta sig framåt. En viktig sak för supportrar är kläder som visar vilka de håller på.

Stötta ditt lag

Ligan som NHL består av är 31 lag, 24 från USA och 7 från Kanada. NHL är så pass stort så även svenska juniorer från Sverige försöker slå sig in där. De har något som de kallar årlig NHL-draft. Där de tingar spelare som är skickliga i Europa och nordamerikanska spelare mellan 18-20. Eftersom att spelarna kommer från så många olika platser i världen skapas det även en stor supporterskara. Folk från hela världen kommer och tittar på deras favoritlag.

Är du sugen på att slopa teven och titta på en match på plats? Eller kanske vill du stötta ditt favoritlag hemifrån på bästa sätt? Då bör du införskaffa dig lite kläder som visar vilket lag du hejar på. Köp en keps, tröja eller halsduk och uttryck dig själv och stötta ditt lag. Denna länk tar dig vidare till en butik som säljer accessoarer till fans.