Må bra – träning och kost är viktigt

Att må bra gör vi när vi äter varierat och rör oss regelbundet. Träning och kost är en viktig del i våra liv. Ibland kanske vi slarvar och äter sämre och rör oss för lite. Detta kommer vi att känna av relativt snabbt.

Det kan vara mycket på jobbet som gör att vi inte äter så hälsosamt som vi brukar göra. Då kan det vara bra att ta till något kosttillskott som förser oss med de vitaminer och mineraler som vi så väl behöver. Det kan mycket väl vara så att man har ett fysiskt ansträngande arbete men också för mycket att göra så man inte hinner tänka på vad man stoppar i sig för mat. Det går n att i perioder inte äta hälsosamt och inte röra sig i den utsträckning som man borde.

Se dock till att det inte händer för ofta utan håll dig till dina rutiner då det gäller kost och träning. Då kommer du att må som bäst. Skapa gärna en veckomatsedel som du på söndan ser till att förbereda så gott du kan. Det kan vara att du gör lunchlådor som du har med dig på ditt arbete. Förbered också middagar så blir det enklare när du kommer hem från arbete att laga till detta. Träningen gäller också att du skapar ett schema för så du vet när du ska träna och vad du ska träna.