Snygga accessoarer

Ett måste för den modemedvetne är rätt accessoarer, med rätt accessoarer kan du ändra utseende på din outfit på många olika sätt. Du kan ”klä upp” eller ”klä ner” dig så att samma kläder passar till olika tillfällen. Hänger du med?

accessoarer

Har du exempelvis en klänning som du älskar som du gärna hade velat använda lite oftare, du kanske inte går på stora fester så ofta. Ta då din klänning och ”klä ner” den med ett par snygga Converce och en lite sliten jeansjacka så kan du lika gärna använda den till vardags eller en fredag eftermiddag på stan. Du kan ändå använda den till festen och då ta på ett par klassiska pumps och ett vackert smycke, då ger det en helt annan känsla.

Accessoarer är verkligen på tapeten idag och det gäller att hitta accessoarer som sticker ut. Genom att uppdatera din accessoar garderob kontinuerligt behöver du inte köpa nya kläder lika ofta. Genom att matcha ihop accessoarer i olika stil och färg kombinationer skapar du helt nya stilar och kan bära samma plagg vid flera tillfällen och ändå se och känna dig ”ny”. Uttrycket ”less is more” gäller inte längre utan det gäller att satsa på mycket accessoarer, men ändå hitta en balans och harmoni så de passar ihop på ett skönt vis. Är du den mer stilrena typen är sterlingsilver och mässing två material att välja på smyckena medan färgstarka plastsmycken är helt rätt för dig som vill synas mer.

Pastell karamell

Vilka accessoarer är det då som gäller nu för hösten 2013. Vi har försökt lista de bästa vi hittat här;

  • Mobilen – Idag har de flesta människor smartphones och på de flesta kändisbilder vi ser i modemagasinen har kändisarna gärna med sin mobil på bilden. Dock är dagens smartphones ganska opersonliga och de finns ofta bara i två eller tre olika utföranden, därför krävs det att man ”pimpar” dem lite. Markanden idag för mobilskal är enorm och du kan verkligen hitta ett skal som passar just din outfit och stil. På mobian.se finns många snygga skal för både Iphone, samsung med flera. Vår favorit för i höst är Blinged Grass, ett stilrent skal i vitt och svart med små kristaller. 
  • Handväskan – En annan accessoar som ständigt följer med den modemedvetna kvinnan är handväskan. Denna underbara accessoar finns i alla prisklasser och de mest kända märkerna idag går ofta upp i 6 siffriga belopp. Vill man hänga med i trender och vad som gäller han man se vad vår egna modeprinsessa Madelene använder. Hennes nyaste dyrgrip på axeln är en väska många kändisar bär idag, nämligen Goyard.
  • Smycken – I höst är det inne med stora smycken som verkligen ska synas och vara en framträdande accessoar i outfiten. Gärna stora halsband eller örhängen i silver till en snygg svart topp för att verkligen framhäva smycket. På Mila Silver hittar du fantastiska silversmycken som är helt rätt för hösten 2013.