Ta hand om din hy

Du kanske frågar dig varför du ska lägga tid och pengar på hudvårdsprodukter, när din hy redan är len som en persika. Den enkla sanningen är att du vill att din hy ska fortsätta vara len som en persika. En hudvårdsrutin som du trivs med, är därför det viktigaste för en välmående hy.

Rengöring

Grunden för en frisk och fräsch hy, är rengöring. Under dagen utsätter vi vår hud för allt från smink till luftföroreningar, och nattetid rensar huden ut slaggprodukter. Därför är det viktigt att du rengör ansiktet både morgon och kväll för att inte ge fett och smuts tillfällen att täppa till porerna.

Efter rengöring

En sak många inte tänker på, är att vatten har ett högre pH-värde än vår hud. Använder du ett ansiktsvatten efter rengöringen, hjälper du huden att återställa sitt pH-värde. Dessutom hjälper det till att effektivt ta bort eventuella rester av din rengöringsprodukt.

Glöm inte att återfukta

Ett tredje och oerhört viktigt steg i din hudvårdsrutin, är att återfukta. Var också noga med att välja produkter som är anpassade efter din hudtyp. Är din hud torr och känslig, passar det därför dåligt med en återfuktande kräm som är anpassad för en fet och oljig hud. För att göra din vardag enklare, köp din ansiktsrengöring på nätet.