Tillbehör till datorn

En dator är numera något som i princip alla är ägare till. Förutom att ha en bra dator gäller det även att ha bra tillbehör för att både förenkla och förbättra datoranvändandet. Här kommer ett par tips på tillbehör som kan vara bra att ha till en dator.

Extra lagring

Extern hårddiskIdag räcker de allra flesta hårddiskar som finns i datorerna inte speciellt långt, framför allt inte om man är en person som tar mycket bilder eller på annat sätt producerar mycket filer. Ett bra tips är att skaffa sig en extra hårddisk av något slag. Det allra bästa är att skaffa sig en extern hårddisk som går att koppla in direkt till datorn utan att någon strömförsörjning behövs.

Extra ljud

Gillar man att lyssna på musik på datorn, något som nog de flesta gör idag, kan det vara bara att skaffa sig lite extra ljudenheter, dels i form av hörlurar så man kan lyssna utan att störa omgivning, dels i form av extra högtalare eftersom datorns egna högtalare oftast inte håller så särskilt hög kvalitet. Ett bra tips är att inte köpa de allra billigaste modellerna utan att satsa på några som är lite dyrare, det tjänar man på i längden.